Stefan Petrencic este numele tanarului care l-a infruntat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la Suceava. Acesta a transmis un mesaj catre romani, indemnandu-i sa fie uniti si sa participe la vot.

Acesta a afirmat intr-un interviu pentru stirisuceava.net ca a fost si dta trecuta la vot, alegand PSD. Acum, insa, si-a dat seama ca partidul pe care il aprecia nu are sa faca niciodata ceea ce a promis. „Sa stiti ca si eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama ca nu o sa faca niciodata ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi in comuna, de exemplu, nu s-a turnat o palma de asfalt de zeci de ani, de la Revolutie. Nu avem locuri de munca si suntem nevoiti sa plecam cu totii sa munccim pe afara. Sunt tinichigiu auto si am muncit in ultimii ani prin Germania si Anglia”, a spus acesta.

Marturisind ca nu recurge la instanta pentru bani, Stefan Petrencic va face plangere penala impotriva celor care l-au lovit la Suceava, dupa discursul tinut de liviu Dragnea. Acesta a declarat: „Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care ma suna sa ma intrebe ce am nevoie. Am bani, pentru ca am muncit din greu pe afara. Vreau insa ca oamenii sa priceapa ca un singur om, oricat curaj ar avea, nu poate schimba un regim intreg. Trebuie sa ne unim, sa fie unitate intre noi, cei care ne-am saturat si sa iesim la vot.”

Stefan Petrencic a intrerupt discursul lui Dragnea de la Suceaava, spunandu-i ca PSD nu a facut nimic. Liviu Dragnea a intervenit, vizibil nervos: „Nimic esti tu, ti-o spun direct! Ai rabdare sa-ti spun ce am facut noi, mincinosule! Am marit salariile la medici, asa cum n-au fost niciodata in Romania”. Tanarul a fost scos din multime dupa schimbul de replici si bruscat de cateva persoane.